Artistiek Team

Béni Csillag

Dirigent


Béni Csillag (1976) begon zijn muzikale opleiding met vioollessen. Ook leerde hij dirigeren en leidde vanaf 2001 een aantal operaproducties. In 2005 begon hij met de studie koordirectie aan het Koninklijk Conservatorium bij Jos van Veldhoven en Jos Vermunt. In deze periode was hij ook verbonden aan de Utrechtse Studenten Cantorij. Tevens werd hij geselecteerd voor verscheidende masterclasses en was hij in 2013 als repetitor verbonden aan het Groot Omroepkoor en Cappella Amsterdam. Momenteel werkt hij als docent aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en dirigeert hij verschillende koren, waaronder het NSK.

Dennis Broeders

Repetitor

Dennis Broeders (1990) is een veelzijdig musicus die zich specialiseert in piano, zangers en koren. Op dit moment volgt hij een traineeship bij het Nederlands Kamerkoor en dirigeert hij verschillende koren, waaronder Ensemble Illustre. Als repetitor is hij betrokken bij het Nederlands Studenten Kamerkoor.

Hij behaalde zijn bachelor en master aan het ArtEZ Conservatorium met de hoofdvakken piano en koordirectie en bijvak zang. Hij ontving lessen van onder andere Frank Peters, Marien van Nieukerken en Klaas Stok. Daarna volgde hij een jaar lessen bij Jos Vermunt aan het Conservatorium van Amsterdam. Als pianist heeft hij speciale affiniteit met liedbegeleiding en geeft hij pianoles in zijn eigen praktijk in Culemborg. Daarnaast zingt hij graag zelf in ambitieuze koorprojecten als Meesters en Gezellen en het Kurt Thomas kamerkoor.

www.dennisbroeders.nl

Bauwien van der Meer

Zangcoach

Bauwien studeerde aan het Koninklijk Conservatorium bij Sasja Hunnego, na haar studie Kunstgeschiedenis te hebben afgerond. Haar Master diploma behaalde ze aan de Nieuwe Opera Academie. Sinds enkele jaren wordt Bauwien van der Meer gecoached door Margreet Honig. Voor deelname aan de postmasteropleiding voor hedendaagse vocale muziek van het VocaalLAB(nu Silbersee) kreeg ze een beurs van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Met dit ensemble heeft ze talloze wereldpremières gezongen en bijzondere muziektheaterproducties gemaakt, in binnen- en buitenland. De afgelopen drie jaar maakte Bauwien deel uit van het experimentele makerscollectief van het Kameroperahuis, waarin makers en performers samen tot actuele muziektheaterproducties komen.

bauwienvandermeer.nl

Åsa Olsson

Zangcoach


De van oorsprong Zweedse mezzo-sopraan Åsa Olsson studeerde zang bij Geert Berghs, Paul Hameleers en Margreet Honig. Åsa Olsson vertolkt zowel sopraan- en mezzo- als altsolopartijen in zeer uiteenlopende genres en stijlen in Nederland en op internationale podia. Zij werkte samen met talloze dirigenten waaronder met Reinbert de Leeuw.

Back To Top