Concert NSK 2022 Doodnormaal: Kampen

  Datum | vr 15-04-2022 om 20:00 - 22:00

  Locatie | Burgwalkerk

  Adres | Burgwal 60, 8261EP, Kampen

  Voorverkoop | €20.00

  Studententarief | €10.00

  Beschrijving

  Doodnormaal zal een andere vorm hebben dan gebruikelijk is voor de concerten van het NSK: de herdenking die centraal staat in het Requiem van Duruflé zal worden doorvlochten en benadrukt met elektronische elementen. In het arrangement van Frieda Gustavs zal een vernieuwende mix van oude, modern-klassieke en elektronische muziek ontstaan. De stukken vormen samen een muzikale reis van de middeleeuwen tot het heden, van zeer uiteenlopende stijlen en componisten. Als leidraad geldt de thematiek: alle stukken reflecteren op hun eigen manier op de wijze waarop de dood het leven vormgeeft en er onlosmakelijk mee verbonden is. Regisseur Saskia Bonarius zal alles tot een theatraal geheel maken.

  Voorprogramma

  Ik ben Winny Bos en heb als missie om het levenseinde doodnormaal te maken. Vanuit mijn rol als wijze dienende vrouw bied ik verbinding en inspiratie rondom de voorbereiding op het levenseinde, het afscheid nemen en de rouw. Meer over mijn werk, projecten en de podcast Doodnormaal op www.doulawijzer.nl.

  Meedoenbon

  Met een Meedoenbon krijgt u 50% korting op de reguliere ticketprijs.  Als u op ‘bestel tickets’ drukt volgt er een pop-up waarin u het ’ticket Meedoenbon houder’ kan aanschaffen. Houdt als pashouder bij de deur uw Meedoenbon gereed.

  Back To Top