Concert NSK 2022 Doodnormaal: Rotterdam

  Datum | vr 08-04-2022 om 20:00 - 22:00

  Locatie | Prinsekerk

  Adres | Schepenstraat 69, 3039 NC, Rotterdam

  Voorverkoop | €20.00

  Studententarief | €10.00

  Beschrijving

  Doodnormaal zal een andere vorm hebben dan gebruikelijk is voor de concerten van het NSK: de herdenking die centraal staat in het Requiem van Duruflé zal worden doorvlochten en benadrukt met elektronische elementen. In het arrangement van Frieda Gustavs zal een vernieuwende mix van oude, modern-klassieke en elektronische muziek ontstaan. De stukken vormen samen een muzikale reis van de middeleeuwen tot het heden, van zeer uiteenlopende stijlen en componisten. Als leidraad geldt de thematiek: alle stukken reflecteren op hun eigen manier op de wijze waarop de dood het leven vormgeeft en er onlosmakelijk mee verbonden is. Regisseur Saskia Bonarius zal alles tot een theatraal geheel maken.

  Voorprogramma

  Voorafgaand aan het concert zal er ruimte zijn voor sprekers die in hun werk veel te maken hebben met de dood. Voor hen is het de normaalste zaak van de wereld, doodnormaal zelfs!

  Nadere informatie volgt!

  Rotterdampas

  Met een Rotterdam pas krijgt u 50% korting op de reguliere ticketprijs.  Als u op ‘bestel tickets’ drukt volgt er een pop-up waarin u het ’ticket Rotterdampas houder’ kan aanschaffen. Houdt als pashouder bij de deur uw Rotterdampas gereed.

  Back To Top