Concert NSK 2022 – Doodnormaal: Amsterdam

  Datum | zo 24-04-2022 om 20:00 - 22:00

  Locatie | Dominicuskerk

  Adres | Spuistraat 12, 1012TS, Amsterdam

  Voorverkoop | €20.00

  Studententarief | €10.00

  Beschrijving

  Doodnormaal zal een andere vorm hebben dan gebruikelijk is voor de concerten van het NSK: de herdenking die centraal staat in het Requiem van Duruflé zal worden doorvlochten en benadrukt met elektronische elementen. In het arrangement van Frieda Gustavs zal een vernieuwende mix van oude, modern-klassieke en elektronische muziek ontstaan. De stukken vormen samen een muzikale reis van de middeleeuwen tot het heden, van zeer uiteenlopende stijlen en componisten. Als leidraad geldt de thematiek: alle stukken reflecteren op hun eigen manier op de wijze waarop de dood het leven vormgeeft en er onlosmakelijk mee verbonden is. Regisseur Saskia Bonarius zal alles tot een theatraal geheel maken.

  Voorprogramma

  Wij zijn Sabien Brehler en Benthe Göbel, twee vriendinnen die elkaar hebben leren kennen tijdens de opleiding Humanistiek. Beiden hebben we aan het begin van onze twintigerjaren te maken gekregen met de dood binnen ons gezin. We vonden steun en herkenning bij elkaar door over de rouw en de dood te praten. We vinden het dan ook zonde dat mensen gesprekken over de dood en rouw vaak niet aangaan. Gesprekken over de dood zijn volgens ons ook gesprekken over het leven. Om deze gesprekken de ruimte te geven spreken we met elkaar en gasten over dood in alle breedte in onze podcast Doodgewoon en maakte we ook de podcast serie Een Doodnormale Podcast over rouw bij jongeren voor 3FM en Human.

  Stadspas

  Met een Stadspas krijgt u 50% korting op de reguliere ticketprijs.  Als u op ‘bestel tickets’ drukt volgt er een pop-up waarin u het ’ticket Stadspas houder’ kan aanschaffen. Houdt als pashouder bij de deur uw Stadspas gereed.

  Back To Top