NSK’24: tot de zon opkomt – Rotterdam

  Datum | za 03-02-2024 om 20:00 - 22:00

  Locatie | Maastheater: Rode Zaal

  Adres | St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam

  Voorverkoop | €22.75

  Studententarief | €12.5

  Opslag deurverkoop | €1

  Beschrijving

  Nederlands Studenten Kamerkoor

  o.l.v Lodewijk van der Ree
  percussie Yifan Du
  regisseur Catoo Lustig
  lichtontwerp Jasper Kayser

  tot de zon opkomt

  Wat doen jonge mensen ‘s nachts waar ze overdag geen tijd of vrijheid voor hebben? De ambitieuze zangers van het Nederlands Studenten Kamerkoor bezingen de nacht, met klassieke, folkloristische en hedendaagse koormuziek. Ga mee op reis door een slapeloze nacht, tot de zon opkomt.
  Het Nederlands Studenten Kamerkoor viert zijn 50e verjaardag en zet onder leiding van Lodewijk van der Ree een reeks onvergetelijke concerten neer. Bijzondere werken zijn de Pulitzer Prize-winnende Allemande van Caroline Shaw en het emotioneel geladen Del iubilo del core che esce in voce van Robert Heppener. Naast Nederlandse componisten zoals Diepenbrock duiken tussendoor ook traditionele Estse wiegenliedjes op. Ook gaat nieuw werk van Laura Polence in wereldpremière.
  Dit jaar wordt het koor begeleid door solist Yifan Du op de marimba/percussie. In samenwerking met regisseur (Catoo Lustig) en een lichtontwerper (Jasper Kayser) transformeert het NSK de muzikale reis in een meeslepende theatrale ervaring. ‘Tot de zon opkomt’ is een mijlpaal voor dit uitzonderlijke projectkoor dat al sinds 1974 hoogstaand amateurtalent koestert.

  Rotterdampas

  Met een Rotterdampas krijg je korting op de reguliere ticketprijs. Als je op ‘bestel tickets’ drukt volgt er een pop-up waarin je het ’Rotterdampas’-ticket kan aanschaffen. Houdt als pashouder bij de deur je pas gereed.

  Back To Top