Concert NSK 2022 – Doodnormaal: Utrecht

  Datum | za 23-04-2022 om 20:00 - 22:00

  Locatie | Geertekerk

  Adres | Geertekerkhof 23, 3511XC, Utrecht

  Voorverkoop | €20.00

  Studententarief | €10.00

  Beschrijving

  Doodnormaal zal een andere vorm hebben dan gebruikelijk is voor de concerten van het NSK: de herdenking die centraal staat in het Requiem van Duruflé zal worden doorvlochten en benadrukt met elektronische elementen. In het arrangement van Frieda Gustavs zal een vernieuwende mix van oude, modern-klassieke en elektronische muziek ontstaan. De stukken vormen samen een muzikale reis van de middeleeuwen tot het heden, van zeer uiteenlopende stijlen en componisten. Als leidraad geldt de thematiek: alle stukken reflecteren op hun eigen manier op de wijze waarop de dood het leven vormgeeft en er onlosmakelijk mee verbonden is. Regisseur Saskia Bonarius zal alles tot een theatraal geheel maken.

  Voorprogramma

  Misha Koole is radio- en podcastmaker. Hij maakt regelmatig documentaires en reportages voor voor NPO Radio 1 en voor Radio Einstein, een podcast over het Utrechtse asielzoekerscentrum. Daarnaast maakt hij audioportretten voor tijdens uitvaarten en afscheidsbijeenkomsten. Vaak zijn dat portretten op basis van verhalen van nabestaanden en soms zijn het portretten van mensen die weten dat ze op korte termijn zullen overlijden. Misha ervaart deze gesprekken op de drempel van leven en dood als bijzonder waardevol.

  Nadere informatie volgt!

  U-pas

  Met een U-pas krijgt u 50% korting op de reguliere ticketprijs.  Als u op ‘bestel tickets’ drukt volgt er een pop-up waarin u het ’ticket U-pas houder’ kan aanschaffen. Houdt als pashouder bij de deur uw U-pas gereed.

  Back To Top