Ongeveer een maand geleden zong NSK 2020 haar laatste concert. We kijken terug op een fantastische concertenreeks en 2 heerlijke maanden samenzijn met de meest liefdevolle en fantastische groep zangers ooit. Het had niet mooier kunnen zijn.

We danken onze fantastische dirigent Béni Csillag voor het onmogelijke mogelijk maken, repetitor Johannes Gierl voor zijn altijd kritische blik en heerlijke aanwezigheid, solist en rythmisch baken David de Goede voor het aandurven van deze uitdaging, zangcoaches Esther Putter en Niels Kuijers voor hun zorgen voor onze stemmen (hallo zon!), componist Mark van Platen voor zijn werk Aspetti d’amore, arrangeur Wijnand van Klaveren voor zijn prachtige bewerking van Schumann en de heerlijke Love-medley, Mark Kramer voor een geweldige promotievideo, de sponsoren, alle fondsen en alle andere mensen die op één of andere manier hebben bijgedragen aan het mogelijk maken van Chants d’Amour. Dank jullie wel.

Met heel veel liefde ❤️ NSK 2020

Op deze pagina is alle informatie over het project terug te vinden en via deze link is het concert in Utrecht nog eens te beluisteren.