NSK – Dinerconcerten

Muziek en voedsel!

In november 2015 vinden voor het eerst NSK-Dinerconcerten plaats. Een avond waarop muziek en voedsel op unieke wijze samensmelten. Kwaliteit, gezelligheid en duurzaamheid zijn uitgangspunten en we hopen dat u er bij bent!

Geniet van een biologisch 3- of 5-gangen-menu geserveerd door oud-deelnemers die u wellicht eerder hoorde tijdens een van de projecten in de afgelopen jaren. Tussendoor brengen zij een toepasselijk, hedendaags klassiek, repertoire en gaan het gesprek aan met het publiek over voeding, muziek en duurzaamheid.

Kom luisteren, proeven en meepraten. Aan tafel zitten zangers, nieuwsgierigen, kenners uit de muziek- en voedingssector, locale ondernemers en fans. Neem familie, collega’s en buren mee, houd een reünie met NSK-bekenen en nodig vrienden uit voor een muzikale avond en een goed gesprek.

KAARTEN zijn verkrijgbaar onderaan deze pagina.
*prijzen zijn excl. servicekosten
Data en tijden:

UTRECHT (14-11) 18:00 – 3-gangen-menu €25 p.p.* excl. drank.
LOCATIE: In De Ruimte, Oudegracht 230 a/d Werf, Utrecht
I.s.m. Youth Food MovementOverVers en Natuur en Milieufederatie Utrecht.
We bekijken deze avond de verbinding tussen stadslandbouw en de burger. Hoe voedt Utrecht zichzelf? Gastspreker is Gijs Kuneman, directeur van CLM: kennis- en adviesbureau op het gebied van landbouw, voedsel, natuur en milieu.

HAARLEM (21-11) 18:00 – 5-gangen-menu €49 p.p.* incl. compleet drankarrangement.
LOCATIE: Jansstraat 33, Haarlem
I.s.m. Zus&Kok en Jansstraat33.
TIP: kom met 5 personen of meer en profiteer van €10,- korting p.p. (alleen geldig in Haarlem)

Inhoud van de avonden:

UTRECHT
Op 14 november staat de verbinding tussen stadslandbouw en de burger centraal. Hoe voedt Utrecht zichzelf? Gastsprekers zijn Gijs Kuneman, directeur van CLM: kennis- en adviesbureau op het gebied van landbouw, voedsel, natuur en milieu, en Kevin McMulkin stadstuinder van De Kas Eet & Kweekplek. OverVers kookt met voedsel dat anders in de prullenbak belandt. Het team gaat bij verschillende winkels en restaurants in Utrecht langs om daar producten met een deukje of een butsje op te halen, voedsel dat anders afgedankt zou worden. Een professionele kok maakt hier een heerlijk 3-gangen-diner van.

HAARLEM
Op 21 november genieten we van een uitgebreid 5-gangen-menu samengesteld en bereid door Zus & Kok. Aantal tafel bevinden zich onder meer muziekliefhebbers, ‘foodies’ en lokale ondernemers die zich inzetten voor een duurzaam en bewust Haarlem. Gastspreker Martha van der Most vertelt over het de door haar geinitieerde De Nieuwe Akker. Drie stadstuinderijen rond Haarlem.

Vanwaar dit initiatief?

Gezamenlijk en op een positieve manier wil het NSK het geluid van duurzame voeding en muziek laten klinken. Wij zijn overtuigd van de kracht van muziek en geloven dat aandacht voor mens, cultuur en natuur de stroomversnelling van het dagelijks leven even kan vertragen of verstillen. Wij hopen dat een mooie, sfeervolle avond onder het genot van muziek, heerlijk eten en goed gezelschap hieraan bijdraagt.

oververs1436909906Logo_jansstraat33 kopie

 

NMU logo RGB klein web1364497570_youthfoodmovement-logo

Back To Top