De Tijd Staat Stil

NSK en NKK

Terug van weg geweest: NSK-concerten in het “laagseizoen”!

Sinds jaar en dag zingt het NSK concerten in februari en maart. Dit najaar zijn er echter ook concerten te bezoeken: maar liefst drie keer staat het NSK in het voorprogramma van het Nederlands Kamerkoor (NKK).

Drie voorprogramma’s in drie verschillende settings
Zaterdagnacht 24/25 oktober, 03:00. De klok is onverbiddelijk, hij gaat een uur terug. In dit verloren uur zingt het Nederlands Kamerkoor onder leiding van Klaas Stok het bijzondere programma De Tijd Staat Stil. Live visuals van VJ Lise Bruyneel vormen een bijzonder geheel met het gespiegelde programma, gecentreerd rond 4’33’’ van John Cage, in een bewerking voor kamerkoor.

Het NSK verzorgt drie voorprogramma’s in deze bijzondere serie. Tijdens het 24h Resonance festival van Merlijn Twaalfhoven, een concert in de Oosterpoort Groningen en tenslotte een langzame verstilling in het café van TivoliVredenburg, naar het moment suprême, een concert van 02:00 tot 02:00; waar de tijd daadwerkelijk stil staat.

Bijzondere concerten in een bijzondere serie, te beluisteren op vertoon van een kaartje voor het concert van het Nederlands Kamerkoor. Hoor het zelf!

CONCERTINFORMATIE
Zondag 11 oktober 2015, 20:30
Amsterdam, Muziekgebouw aan ’t IJ
Aanvang voorprogramma NSK (tijdens 24h Resonance): 19:45

Donderdag 22 oktober 2015, 21:00
Groningen, De Oosterpoort
Aanvang voorprogramma NSK: 20:30

Zaterdagnacht 24/25 oktober, 02:00
Utrecht, TivoliVredenburg
Aanvang voorprogramma NSK (in het café van TiVre): 00:00
flyer jpeg

 

Back To Top