Na twee weken aan audities is het moment daar: het koor van NSK 2018: “Война и Мир” is compleet en klaar om te beginnen!

Eindhoven, Utrecht, Groningen, Tilburg, Dilsen-Stokkem… ze kwamen van heinde en verre om auditie te doen. In de vorige twee weken zijn ze allemaal bij ons artistiek team langsgekomen om de uitdaging aan te gaan. Na de laatste auditie moest er worden beslist: wie gaat er door en wie moet helaas wachten tot volgend jaar?

Met veel trots willen we presenteren dat er een volledig kamerkoor is samengesteld van 40 talentvolle zangers en zangeressen, die staan te popelen om te beginnen. Niet meegedaan, of net niet gehaald? Geen zorgen! We verwelkomen je alvast voor volgend jaar. Ben je wel door? Gefeliciteerd! Op 9 december aanstaande is de inzeepdag, waar het nieuwe koor kennis gaat maken met het repeteerproces van het NSK.

In februari begint dan de tour, waar het NSK door heel Nederland ons indrukwekkende programma zal uitvoeren. Op de pagina praktische informatie staat alles wat je moet weten over de concerten. Zet het alvast in je agenda en kom één (of meerdere) van onze concerten zelf meemaken!